Caruna on ottanut käyttöön Enerity™ Sähköverkko –ratkaisun

20.5.2019 | Asiakkaat, Sähköverkko

Caruna on ottanut käyttöön Enerity™ Sähköverkko -ratkaisun. Caruna käyttää Enerityä hinnoittelussa ja liiketoiminnan seurannassa. ”Valitsimme Enerityn, koska haluamme vähentää muun muassa manuaalisesti tehtävää poimintatyötä asiakas- ja mittaustietojärjestelmistä. Lisäksi erilaisten mallinnusten tekeminen helpottuu”, kertoo johtava asiantuntija Matti Halkilahti Carunalta.

Ratkaisu on kehitetty yhdessä verkkoyhtiöiden kanssa. Enerity™ Sähköverkko pystyy vastaamaan liiketoiminnan strategisiin haasteisiin nyt ja tulevaisuudessa, sillä Enerity Solutions Oy ottaa asiakkaansa mukaan tuotekehitykseen. ”Olemme osanneet tehdä asiakkaidemme ja asiantuntijoidemme kanssa oikeita ratkaisuja Sähköverkkoliiketoiminnan tarpeisiin. Tyytyväisen asiakaskunnan kasvaminen on tästä selvä merkki. Carunan liittyminen Enerityn käyttäjäksi on meille hieno asia ja vahvistaa merkittävästi asemaamme sähköverkkoyhtiöiden strategisen suunnittelun järjestelmäratkaisuissa”, kommentoi myyntipäällikkö Mikko Paalumäki Enerity Solutions Oy:ltä.

Lue lisää Enerity™ Sähköverkko -ratkaisusta täältä.

 

Carunan rakennus

 

Caruna huolehtii sähkönjakelusta sekä ylläpitää, kunnostaa ja rakentaa säävarmaa sähköverkkoa yli 680 000 asiakkaalleen Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Verkon toimintaa valvotaan ympäri vuorokauden, jotta asiakkaille voidaan taata mahdollisimman häiriötön sähkönsaanti kaikissa olosuhteissa. Säävarma, älykäs sähköverkko luo myös pohjan tulevaisuuden energiajärjestelmälle, jossa digitaaliset palvelut kasvavat, liikenne sähköistyy ja kuluttajasta tulee energian tuottaja.