Enerity™ Sähköverkko auttaa Nivosta pitämään huolta asiakkaistaan

17.2.2020 | Asiakkaat, Sähköverkko

Nivos on suomalainen monialayhtiö, joka haluaa helpottaa asiakkaidensa arkea. Nivos valitsi markkinoilla olevista ratkaisuista Enerity™ Sähköverkon, koska se vastasi parhaiten yhtiön arvoja. ”Enerity™ Sähköverkko –ratkaisu tukee vastuullisuuttamme ja auttaa meitä pitämään huolta asiakkaistamme, koska sen avulla pystymme helposti suunnittelemaan hinnoittelua pitkällä aikavälillä eri skenaarioita tarkastelemalla”, kertoo Nivoksen kehityspäällikkö Henri Klasila. ”Ratkaisu tuo myös varmuutta asiakkaillemme. He voivat luottaa siihen, että löydämme heille parhaiten sopivan hinnoittelun, eikä heille tule isoja hintavaihteluita.”

Nivos pystyy keskittymään laadukkaaseen asiakaspalveluun, sillä ratkaisun ansiosta manuaalinen työ on vähentynyt ja ja Nivoksella pystytään seuraamaan reaaliakaisesti valvontamallin parametreja. ”Meillä jää enemmän aikaa asiakkaillemme ja pystymme keskittymään entistä paremmin asiakkaillemme merkittävään kehitystyöhön”, toteaa Klasila.

Enerity™ Sähköverkko –ratkaisun käyttöönottoprojekti aloitettiin keväällä ja päätettiin aikataulun mukaisesti syksyllä. ”Aikataulutus ja eteneminen oli meille selvää alusta asti. Enerity Solutions Oy:llä on erittäin ammattitaitoisia tekijöitä, jotka olivat proaktiivisia ja veivät projektia eteenpäin. Hienoa tehdä yhteistyötä tälläisen kumppanin kanssa”, kertoo Klasila.

 

Henri Klasila
Henri Klasila Nivos Oy:n valvomossa. Kuva: Nivos Oy

 

Nivos konsernissa tarjotaan monipuolisia tuotteita sekä palveluita, jotka kattavat energiaverkot, energia- ja lämmitysratkaisut, netin sekä vesihuollon. Vuoden alusta tuli voimaan organisaatiomuutos, jossa infraomaisuuden hallinta ja palveluliiketoiminta eriytettiin omiin yhtiöihinsä. Uutena liiketoimintana mukaan on tullut asiantuntijapalvelut eli Nivos tuottaa erilaisia käyttö-, kunnossapito- ja asennuspalveluita. Tämä merkitsee palveluliiketoiminnan kasvua ja mahdollistaa entistä parempien sekä monipuolisten palvelujen tarjoamisen mutkattomasti asiakkaille.

Lue lisää Nivoksesta täältä.