Etsimme ohjelmistosuunnittelijoita

31.1.2012 | Enerity Solutions

Tietokoura on kasvava korkeatasoinen IT-ohjelmisto ja projektitalo joka on perustettu vuonna 1996. Pääasiakasryhmiämme ovat energia- ja vesihuoltoalan yritykset sekä asiakkaat jotka hakevat kumppania haasteellisten web-pohjaisten ratkaisuiden tai palveluiden tuottamiseen. Päätuotteinamme on sähköyhtiön myyntiin ja salkunhallintaan kehitetty PriceGen ohjelmisto sekä itsenäiset tai integroitavat toimialariippumattomat viestipalvelujärjestelmät. Tarjoamme asiakkaillemme myös vahvaan kokemukseemme perustuvia projekti-, konsultointi- ja hosting-palveluita.

Tehtävänäsi on toimia ASP.NET:llä toteutettujen järjestelmien suunnittelussa ja toteutuksessa osana nuorekasta suunnittelutiimiämme. Asiakasprojekteissa tehtäviisi kuuluu ohjelmistojen käyttöönotto ja konfigurointi asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

Kehitysvälineinä käytämme Visual Studio 2005-2010 ja pääohjelmointikielenämme on C#. Sinulla on näyttöä web-sovellusten suunnittelusta ja toteutuksesta ASP.NET:llä ja tunnet sen tarjoamat mahdollisuudet. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pystyt toimimaan osana tiimiämme, mutta myös itsenäisesti asiakasprojekteissamme. Tunnet omaksesi myös web service-teknologiat ja relaatiotietokannat. Arvostamme myös Sharepoint- ja Biztalk-osaamista. Tuntemus energiatoimialasta on tehtävässäsi hyödyksi.

Tarjoamme mielenkiintoiset tehtävät kasvavan ja kansainvälistyvän yrityksen mukavassa suunnittelutiimissä. Tehtävä on kokopäiväinen tai osa-aikainen ja voit aloittaa työt vaikka heti.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteella Timo Storhahammarille.

Lisätietoja antaa Suunnittelupäällikkö Timo Storhammar puh. 044-5400074