Jarmo Partanen Tietokouran hallitukseen

27.3.2014 | Enerity Solutions

Tekniikan tohtori, professori ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston LUT Energia -laitoksen johtaja Jarmo Partanen on liittynyt Tietokoura Oy:n hallitukseen.

Tietokoura on valinnut painopistealueekseen energia- ja vesitoimialan IT-ratkaisut, joissa yhdistyvät korkeatasoinen IT-osaaminen ja syvällinen toimialatuntemus. ”Jarmon liittyminen Tietokouran hallitukseen antaa meille vahvaa tietoa ja näkemystä energia-alan tulevaisuuden kehityksestä ja tarpeista, jolloin pystymme ohjaamaan tehokkaasti myös strategista suunnitteluamme. Meille on myös keskeistä, että linkitymme entistä vahvemmin Lappeenrannan teknilliseen yliopistoon, jonka kanssa tehtävä yhteistyö tuo meille alan viimeisintä tietoa ja näkemystä”, kertoo hallituksen puheenjohtaja Jukka Kopra.

”Olen seurannut Tietokoura Oy:n kehittymistä innovatiiviseksi ja merkittäväksi energia-alan IT-toimittajaksi Suomessa, joten oli luonnollista vastata myöntävästi, kun minua kysyttiin tähän luottamustoimeen. Uskon, että lisääntyvä yhteistyö yliopiston kanssa tuo tulevaisuudessa molemmille tahoille hyötyjä. Energia-ala on suuressa muutoksessa, ja muutokset vaikuttavat merkittävästi tänään ja tulevaisuudessa energiayhtiöiden toimintoihin ja tietojärjestelmiin. Nyt minulla itselläni on aiempaa parempi mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuden IT-ratkaisuihin”, kertoo Jarmo Partanen omista päätöksensä taustoista.