Kiitos kuluneesta vuodesta!

20.12.2018 | Enerity Solutions, Pääuutiset, Sähkönmyynti, Sähköverkko

Haluamme kiittää asiakkaitamme, kumppaneitamme ja henkilöstöämme
kuluneesta vuodesta!

valaistu lyhty

Vuosi 2018

Tietokoura
Vuosi 2018 on kahdeksas perättäinen vuosi kannattavan kasvun uralla. Liikevaihtomme on noussut ja joukkomme on kasvanut hienoksi 18 hengen tiimiksi. Olemme panostaneet merkittävästi tuotekehitykseen: käytämme siihen vuosittain yli 20 prosenttia liikevaihdostamme. Asiakaskuntamme on kasvanut sekä laajentunut.

Enerity™ Asiakasviestit – yli miljoona viestiä
Tänä vuonna Enerity™ Asiakasviestit -ratkaisulla on lähetetty jo yli miljoona viestiä! Olemme tehneet vuoden 2018 aikana tuotekehitystä erityisesti rajapintoihin. Saatavilla on ATJ/DMS-rajapintoihin liittyen laajennoksia ja tällöin tietoa siirretään eri järjestelmien välillä automaattisesti. Ratkaisun lähetystä on optimoitu, minkä ansiosta viestien lähetysnopeudet kaikissa yhtiöissä ovat parantuneet huomattavasti. Jos sinulle tulee mieleen uusia kehitystarpeita, voit olla niistä yhteydessä myynti@tietokoura.com. Pyrimme jatkuvasti parantamaan ratkaisujamme ja siinä asiakkaamme ovat tärkeässä roolissa.

Enerity™ Sähkökauppa – kehittyvä ratkaisu
Enerity Sähkökauppa -ratkaisua käyttää 20 myyntiyhtiötä Suomessa. Kuluneen vuoden aikana ratkaisun käyttäjiin on liittynyt uusia yhtiöitä. Seuraamme energia-alaa ja kehitämme ratkaisua jatkuvasti asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Energia-ala on muuttunut ja muuttuu edelleen, ohjelmistoilla ja palveluilla voidaan automatisoida ja tehostaa prosesseja sekä lisätä laatua. Tarjoammekin teille osaamistamme kymmenien vuosien kokemuksella.

Enerity™ Sähköverkko – uusin Enerity™-tuoteperheen jäsen
Enerity™ Sähköverkko ratkaisun osalta vuosi 2018 oli merkittävä. Kesällä 2017 aloitettu tuotekehitys eteni alkuvuodesta vauhdikkaasti ja keväällä kehitysryhmäläiset pääsivät jo testaamaan ratkaisua. Ensimmäinen vaihe (Hinnoittelu ja liiketoiminnan raportointi) hyväksyttiin kesäkuun lopulla ja tuotekehitystä jatkettiin toisen vaiheen (Sallitun tuoton laskenta) osalta välittömästi. Kokonaisuus saatiin valmiiksi syksyllä ja kehitysryhmä hyväksyi ratkaisun tuotantokäyttöön marraskuun lopulla. Enerity™ Sähköverkko on Tietokouran uusin Enerity™-perheen tuoteratkaisu sähköverkkoyhtiöiden strategiseen liiketoiminnan suunnitteluun, hinnoitteluun ja sallitun tuoton laskentaan.