Kuopion Energia ja Tietokoura yhteistyöhön

6.10.2014 | Sähkönmyynti

Kuopion Energia on valinnut sähkönmyynnin ja riskienhallinnan ohjelmistokumppaniksi Tietokoura Oy:n. Ohjelmistoratkaisu perustuu Tietokouran valmiisiin tuotteisiin, jotka sovitetaan Kuopion Energian ympäristöön.

”Sähkönmyynnin kokonaisuus ja riskienhallinta saadaan Tietokouran ratkaisun avulla ajantasaiseksi, ja samalla käsin tehtävät tietojen siirrot vähentyvät. Olemme seuranneet Tietokouran PriceGen-tuotteen kehittymistä ja uskomme, että Tietokouran tuotepohjainen ratkaisu sopii meille nykyistä ratkaisuamme paremmin. Lisätarpeidemme perusteella tuoteratkaisuun tehtävät sovitukset auttavat tehostamaan toimintaamme edelleen. Uskomme, että aiempaa tehokkaampien työkalujen avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä kilpailukykyisempiä ja luotettavampia energiapalveluja”, kertoo Kuopion Energian myyntijohtaja Ari Sormunen.

”Tietokouralla on syvää asiantuntijuutta sähkönmyynnistä ja riskienhallinnasta, ja Tietokouran tuoteperheen sähkönmyynninratkaisut ovat laajasti käytössä Suomessa; Suomen koko sähkönmyynnistä yli 10 TWh (n. 13%) myydään sähköyhtiöissä, jotka käyttävät PriceGeniä. Yhtiöt toimivat hiukan eri tavoin, ja meille Tietokourassa on tärkeää, että voimme luvata ja mahdollistaa asiakkaillemme tehokkaat toimintatavat. Kuopion Energia on meille tärkeä ja mielenkiintoinen asiakkuus, ja uskomme että PriceGen antaa aiempaa parempaa tietoa, kuinka toimia sähkönmyynnissä ja riskienhallinnassa kannattavasti”, kertoo myyntipäällikkö Markus Helvasto.