Lappeenrannan Energia laajentaa Viestipalvelun käyttöä

6.6.2012 | Asiakkaat

Lappeenrannan Energia, joka vastaa Lappeenrannan alueella myös vesihuoltopalveluista, laajentaa asiakas-, sisäiseen- ja viranomaisviestintään tarkoitettua Viestipalvelua myös kaukolämmön ja maakaasun tarpeisiin.

Lappeenrannan Energialla on ollut kyseinen Viestipalvelu jo useamman vuoden käytössä vesihuoltopuolella, ja nyt palvelu laajennetaan siis kaukolämpöön ja maakaasuun.

”Tietokouran toimittama Viestipalvelu on toiminut erinomaisesti, ja kokemuksemme vesihuollon häiriötiedottamisessa ovat olleet niin myönteisiä, että päätimme laajentaa palvelua nyt myös kaukolämpö- ja maakaasuasiakasviestintään. Palvelun arvioitu käyttöönotto on loppuvuodesta 2012”, toteaa tiedottaja Kirsi Kesseli Lappeenrannan Energialta.

”Tietokouran Viestipalvelu, jota on kehitetty eteenpäin erityisesti energia- ja vesihuollon tarpeiden mukaisesti, on herättänyt hyvin paljon mielenkiintoa ja tällä hetkellä jo lähes 20 suomalaista yhtiötä käyttää palvelua asiakas-, sisäisessä- ja viranomaisviestinnässä. Lisäksi edistyksellinen kokonaisuus, jolla yhteystiedot kerätään ja ylläpidetään, on osoittautunut toimivaksi”, kertoo myyntipäällikkö Markus Helvasto Tietokoura Oy:ltä.