Enerity™ Sähkökauppa auttaa Lumme Energiaa tarjoamaan ekologista sähköä

21.1.2020 | Asiakkaat, Sähkönmyynti

Lumme Energia on suomalainen palveleva energiayhtiö, joka haluaa auttaa asiakkaitaan valitsemaan fiksuja ja kestäviä ratkaisuja. Enerity™ Sähkökauppa –ratkaisun laajennokset valittiin, koska ne auttavat Lumme Energiaa tarjoamaan asiakkailleen ekologista sähköä ja hallitsemaan vihreän sähkön myyntiä.

”Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia ekologisia sähkötuotteita mm. lähellä tuotettua EKOenergiaa, joka edistää ympäristön hyvinvointia. Lisäksi sähkösopimuksillamme voi osallistua erilaisten ympäristöhankkeiden tukemiseen esim. Elinvoimainen järvilohi -hanke. Enerity™ Sähkökauppa mahdollistaa näiden tuotteiden uudenlaisen hinnoittelun sekä hallinnan. Sen avulla voimme hinnoitella kaikenlaiset sopimukset sekä seurata vihreän sähkönmyynnin kokonaisuutta”, kertoo salkunhallintapäällikkö Marko Pikkarainen.

”Vihreän salkun merkitys on kasvanut. Enerity™ Sähkökauppa on fiksumpi ratkaisu myös asiakkaillemme, sillä se tukee hinta- ja vastapuoliriskien parempaa hallintaa sekä kustannustehokkuutta”, sanoo sähkön hankintapäällikkö Antti Tammi. ”Meiltä löytyy osaamista monelta alalta ja meille on tärkeää, että pystymme auttamaan asiakasta monipuolisesti energia-asioissa.  Enerity™ Sähkökauppa –ratkaisu auttaa meitä keskittymään asiakkaidemme palvelemiseen.”

 

Lumme Energia
Kuva: Lumme Energia

 

Lumme Energia on suomalainen energiayhtiö, jonka juuret ovat Saimaalla. Lumme Energialla on yli 100 000 asiakasta eri puolella Suomea. Intohimomme on tuoda energia-alan tulevaisuus osaksi asiakkaidemme arkea sekä kannustaa omalla esimerkillämme ihmisiä pitämään huolta maapallostamme ja neljästä vuodenajasta. Aurinkoenergiaa tuottava Solarigo Systems on osa Lumme Energian konsernia. Lumme Energia ja Solarigo yhdessä tarjoavat yrityksille sekä yhteisöille mahdollisuuden helppoon sekä vastuulliseen energiaomavaraisuuteen ilman suuria investointeja.

Lumme Energian sivuille pääset täältä.