Sähkökauppa

Enerity™-tuoteperheestä löydät sähkökauppaa helpottavia ja kannattavuutta kehittäviä ratkaisuja. 

Sähkökauppaan liittyy riskejä sekä paljon tiedonkäsittelyä ja tiedon jalostamista. Enerity Solutions on toimittanut moniin yhtiöihin Enerity Sähkökaupan tuotteita, jotka skaalautuvat asiakasyhtiön tarpeisiin.

Jos etsit ratkaisua sähkön hinnoitteluun, riskienhallintaan tai niihin liittyvien tietojen välittämiseen asiakkaille tai yhteistyökumppaneille, löydät meiltä valmiin tuotteen tai kokonaisratkaisun käyttöösi.

Olemme sähkökaupan järjestelmien markkinajohtaja Suomessa.


Olemme sähkökaupan asiantuntijoita alallamme – kysy vaikka asiakkailtamme. Meillä työskentelee 15 sertifioitua sähkökauppiasta, joilla on usean vuoden kokemus alalta. Asiantuntijuudemme avulla voit tehdä entistä kannattavampaa liiketoimintaa.

Tuotteet

Hinnoittelu

Enerity™ Hinnoittelu -tuotteella sähkönmyyjä voi tehdä tarjoukset ja hinnoitella kaikki sähkötuotteet ja sopimukset. Enerity™ laskee tarjoushinnat yhtiön laskentamallin mukaisesti, ja loppuasiakas voi tarkastella tarjousta ja hintamuutoksia omalla selaimellaan.


Lue lisää +

Myyntisalkunhallinta

Enerity™ Myyntisalkunhallinta -tuotteessa on sähkönmyynnin laadukkain ennuste ja toteuma. Ennusteet päivittyvät koko ajan, ja toteumaa verrataan ennusteisiin, jolloin voidaan varautua sähkönmyynnin riskeihin.


Lue lisää +

Positionhallinta

Enerity™ Positionhallinta -tuote tuo hankinnan suojaukset, oman tuotannon ja myyntiennusteet samaan näkymään. Näin voidaan tarkastella ja toteuttaa riskiposition hallintaa ohjelmallisesti ilman käsin tehtävää tietojen siirtoa.


Lue lisää +

Riskienhallinta

Enerity™ Riskienhallinta -tuotteesta nähdään keskeisimmät riskienhallinnan raportit ja tunnusluvut. Näillä riskimittareilla saadaan arvokasta tietoa sähkökaupan kokonaistilanteesta.


Lue lisää +

Online-palvelut

Sähköiset palvelut palvelevat asiakkaitanne 24/7. Enerity™ näyttää yritys- ja yhteisöasiakkaillenne heidän sähkösalkkunsa tilan sekä tarjous- ja sopimushinnat tuntitasolla.


Lue lisää +

Raportointi

Enerity™ Raportointi -tuote kokoaa eri lähteistä tietoa ja mahdollistaa tietojen tarkastelun tuntitasolla. Raportointi sisältää avoimen rajapinnan, joka mahdollistaa datan analysoinnin ja raportoinnin yleisimmillä raportointityökaluilla.


Lue lisää +

Muut tuotteet ja palvelut

Enerity™ Sähkökauppa -ratkaisua voidaan täydentää myös muilla Enerity™-tuotteilla ja -palveluilla. Näillä toimialariippumattomilla tuotteilla yhtiö voi palvella asiakkaitaan entistä paremmin. Toimimme tiiviissä yhteistyössä myös muiden energia-alan ohjelmistotoimittajien kanssa, joten voimme tarjota teille markkinoiden parhaimmat ja kestävimmät ratkaisut.


Lue lisää +