Sähköverkko

Enerity™-tuoteperheestä löydät ratkaisut sähköverkkoyhtiöiden liiketoiminnan strategiseen suunnitteluun, siirtohinnoitteluun, liiketoiminnan raportointiin ja asiakaspalveluun sekä viestintään

Verkkoliiketoiminta kehittyy ja muuttaa muotoaan. Uudet kustannusvastaavammat hinnoittelumallit, jotka sisältävät esimerkiksi tehokomponentteja, ovat viemässä sähkönsiirron hinnoittelua monimutkaisempaan suuntaan. Asiakkaat vaativat myös nopeampaa ja tarkempaa tietoa esimerkiksi käyttökatkoista tai omasta kulutuksestaan.

  • Tehosta hinnoittelun hallintaa ja arviointia pitkälle tulevaisuuteen
  • Ennusta hinnoittelun vaikutukset yksittäisille asiakkaille ja asiakasprofiileille
  • Suunnittele ja seuraa nopeammin sekä helpommin liiketoimintaa
  • Optimoi sallittu tuotto
  • Vähennä taloudellisia ja operationaalisia riskejä
  • Hallinnoi dataa yhdessä paikassa kollegoidesi kanssa, milloin, missä ja millä laitteella tahansa
  • Visualisoi hinnoittelu, liiketoiminnan seuranta ja suunnittelu
  • Hyödynnä automaattiset, ajantasaiset raportit
  • Keskity ydintoimintaasi valmistuotteen avulla
  • Vapauta aikasi Exceleistä ja keskity ydintoimintaasi

Olemme markkinajohtaja Jakeluverkonhaltijan strategisen suunnittelun järjestelmäratkaisuissa


Olemme sähköverkon asiantuntijoita alallamme – kysy vaikka asiakkailtamme. Asiantuntijuudemme avulla voit tehdä entistä sujuvampaa liiketoimintaa.

 

Enerity™ Sähköverkko

Ratkaisu ja tuotteet

Sähköverkko

Enerity™ Sähköverkko -ratkaisu on vakioitu, kustannustehokas palvelu, jolla yhtiö optimoi liiketoiminnan tuoton toteutumisen ohjelmallisella tariffien suunnittelulla.


Lue lisää +

Asiointipalvelut

Enerity™-tuoteperheestä löydät tuotteet asiakaspalvelun ja viestinnän tarpeisiin. Saat käyttöösi loppuasiakkaiden kiittelemän ratkaisun, millä parannat asiakastyytyväisyyttä, lisäät vuorovaikutusta yhtiösi ja asiakkaidesi välillä sekä erotut kilpailijoistasi tarjoamalla lisäarvoa tuottavia palveluita.


Lue lisää +

Tekstiviestipalvelut

Enerity™ Asiakasviestit on tuotteistettu ratkaisu sähköverkkoyhtiön asiakasviestintään. Sitä käytetään tiedottamiseen sähkönjakeluun liittyvistä asioista, esimerkiksi jakeluhäiriöistä ja suunnitelluista katkoista. Asiakkaamme ovat kokeneet tuotteen erinomaiseksi viestintätavaksi, mikä vapauttaa asiakaspalvelun aikaa ja vähentää turhien yhteydenottojen määrää. Ratkaisun avulla tuet yhtiön muuta viestintää ja lisäät asiakastyytyväisyyttä.


Lue lisää +

Asiakkuudenhallinta

Enerity™-tuotteilla asiakastietoa voidaan hyödyntää ja jalostaa edelleen liiketoimintanne tarpeisiin.


Lue lisää +