Sähköverkko

Enerity™-tuoteperheestä löydät ratkaisut sähköverkkoyhtiöiden liiketoiminnan strategiseen suunnitteluun, siirtohinnoitteluun, liiketoiminnan raportointiin ja asiakaspalveluun sekä viestintään.

Verkkoliiketoiminta kehittyy ja muuttaa muotoaan. Uudet kustannusvastaavammat hinnoittelumallit, jotka sisältävät esimerkiksi tehokomponentteja, ovat viemässä sähkönsiirron hinnoittelua monimutkaisempaan suuntaan. Asiakkaat vaativat myös nopeampaa ja tarkempaa tietoa esimerkiksi käyttökatkoista tai omasta kulutuksestaan.

Yli 80 prosenttia sähköverkkoasiakkaistamme suosittelee meitä.


Olemme sähköverkon asiantuntijoita alallamme – kysy vaikka asiakkailtamme. Asiantuntijuudemme avulla voit tehdä entistä sujuvampaa liiketoimintaa.

 

Enerity™ Sähköverkko

Ratkaisu ja tuotteet

Sähköverkko

Enerity™ Sähköverkko -ratkaisu on vakioitu, kustannustehokas palvelu, jolla yhtiö optimoi liiketoiminnan tuoton toteutumisen ohjelmallisella tariffien suunnittelulla.


Lue lisää +

Asiointipalvelut

Enerity™-tuoteperheestä löydät tuotteet asiakaspalvelun ja viestinnän tarpeisiin. Saat käyttöösi loppuasiakkaiden kiittelemän ratkaisun, millä parannat asiakastyytyväisyyttä, lisäät vuorovaikutusta yhtiösi ja asiakkaidesi välillä sekä erotut kilpailijoistasi tarjoamalla lisäarvoa tuottavia palveluita.


Lue lisää +

Asiakkuudenhallinta

Enerity™-tuotteilla asiakastietoa voidaan hyödyntää ja jalostaa edelleen liiketoimintanne tarpeisiin.


Lue lisää +

Projektit

Toteutamme projektit täysin yhtiönne tarpeiden mukaisesti – asiantuntevasti ammattitaidolla. Enerity Solutions Oy:stä saatte käyttöönne asiantuntijan, jolla on vahvaa kokemusta ja osaamista energia- ja vesialan IT-projekteista sekä prosesseista. Toteutamme projektit läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.


Lue lisää +