Porvoon Sähköverkko on valinnut Tietokouran toimittajakseen asiakasviestinnässään

12.10.2012 | Sähköverkko

Tietokoura toimittaa Porvoon Sähköverkolle Tietokouran Viestipalveluratkaisun, jossa Viestipalvelu yhdistetään käytöntukijärjestelmään häiriö- ja katkotiedotteita varten.

Palvelua on tarkoitus käyttää myös yhtiön sisäisessä viestinnässä sekä muussa asiakas- ja yhteisöviestinnässä. Yhteystietojen numeroiden ylläpitoon ja keräämiseen käytetään Viestipalvelun yhteystietorekisteriä sekä valmista Online-palveluihin upotettavaa kokonaisuutta, jolla loppuasiakkaat voivat itse ylläpitää yhteystietojaan Online-palvelussa.

”Valitsimme Tietokouran toimittajaksemme, koska meillä on kokemusta Tietokouran ammattitaidosta IT-palveluissa, joihin yhdistyy vahva energia-alan osaaminen. Tietokouran Viestipalvelussa meille oli erittäin tärkeää, että kyseessä on toimitettava tuote; lopputulos oli nähtävissä hankintapäätöstä tehdessä. Emme myöskään halunneet kehitysprojektia, joka vaatii paljon työpanosta sekä kalenteriaikaa. Arviointikriteereinä Tietokouran puolesta painoivat tietysti Tietokouran referenssit erilaisten viestipalveluiden yhdistämisestä erilaisiin järjestelmiin jo vuodesta 2007 sekä vahvat näytöt ratkaisuista energia- ja vesiyhtiöiden tarpeisiin”, toteaa Porvoon Sähköverkko Oy:n toimitusjohtaja Magnus Nylander.