Sähkökatkokarttaa käyttää yli 700 000 suomalaista – oletko sinä yksi heistä?

14.3.2019 | Asiakkaat

Sähkökatkokartta on Energiateollisuuden tarjoama palvelu, joka näyttää koko Suomessa olevien sähköttömien asiakkaiden määrän. Sähkökatkokartta on ollut ahkerassa käytössä jo 3 vuoden ajan. Viime vuonna sivustolla vieraili yli 230 000 kävijää, joiden yhteenlasketut sivujen latausmäärät ylsivät melkein 6 miljoonaan.

”Meistä on hienoa, että palvelu on niin laajassa käytössä ja tästä on muodostunut Energiateollisuuden käyntikortti”, kertoo Energiaverkot-yksikön johtaja Kenneth Hänninen Energiateollisuudesta. ”Vuodenvaihteen Aapeli-myrskyn ”ansiosta” olemme melkein saavuttaneet viime vuoden kävijämäärät, vaikka nyt ollaan vasta maaliskuussa. Lisäksi alkuvuodesta tehtiin kaikkien aikojen ennätys, yli 70 000 kävijän vierailtua sivuilla yhden päivän aikana.”

Sähkökatkokarttaa käyttää yli 700 000 suomalaista. Sen tarjoamia sähkökatkotietoja pystyy tarkastelemaan kunnittain sekä yhtiöittäin. Historiatiedot on nähtävissä viimeisten 7 päivän ajalta. Kartta muodostuu sähköverkkoyhtiöiltä saatavien tietojen perusteella ja sen toiminnasta vastaa Tietokoura. Sähkökatkokarttaa pääset katsomaan täältä.

 

Energiateollisuus

Kenneth Hänninen
Kenneth Hänninen,
Energiaverkot-yksikön johtaja,
Energiateollisuus