Sähköverkkoyhtiöiden suosittu valinta – Enerity™ Sähköverkko

3.4.2020 | Enerity Solutions, Sähköverkko

Tiesitkö, että Enerity™–ratkaisulla hinnoitellaan Suomessa jo 50 prosenttia jakeluverkonhaltijoiden siirtämästä sähköstä? Yksi tärkeimmistä syistä suosioon on, että asiantuntijamme pitävät yhdessä asiakkaidemme kanssa ratkaisun ajan tasalla mm. regulaatiomuutoksiin liittyen.

 

ratkaisukuva tabletilla

 

Enerity™ on suomalaisten sähköverkkoyhtiöiden suosima valinta liiketoiminnan strategiseen suunnitteluun, siirtohinnoitteluun ja liiketoiminnan raportointiin.

Teet siirtohinnoittelun yksinkertaisemmin ja nopeammin kuin ennen – näet vaikutukset pitkälle tulevaisuuteen
Hinnoittelumalleja voi olla useita ja niistä voidaan tehdä erilaisia skenaariota. Hinnoittelu perustuu aina ajan tasalla olevaan sopimuskantaan ja kulutukseen. Ratkaisulla on myös helppo ja nopea tarkastella hinnoittelun vaikutuksia aina asiakastasolle saakka. Enerity™ mahdollistaa myös hinnanmuutosten vaikutusten vertailun tyyppikäyttäjiin, ja näin hinnankorotukset saadaan suunniteltua regulaation mukaisiksi.

Suunnittelet helpommin ja nopeammin liiketoimintaa
Enerityn avulla onnistuu esimerkiksi investointien suunnittelu, koska sallitun liikevaihdon laskenta voidaan tehdä ohjelmallisesti. Enerity™ mahdollistaa kohtuullisen tuoton laskennan ja skenaarioinnin tuleville valvontajaksoille – jopa tuleville vuosikymmenille. Samalla esimerkiksi Energiaviraston kohtuullisen tuoton laskentaan tarkoitetuista Exceleistä voidaan luopua, ja laskelmat voidaan tehdä suoraan yhdessä paikassa Enerityssä. Pidämme yhdessä asiakkaidemme sekä muiden asiantuntijoiden kanssa huolen, että Enerity™ pysyy ajan tasalla myös kohtuullisen tuoton laskennan regulaatiomuutoksissa.

Saat automaattisesti ajantasaiset, kattavat raportit
Raportointia voidaan hyödyntää esimerkiksi johdon raportoinnissa. Ratkaisusta saadaan sähköverkkoliiketoiminnan tunnusluvut helposti, visuaalisesti ja nopeasti. Käyttäjät voivat muodostaa halutuilla hakuehdoilla erilaisia raportteja, jotka päivittyvät automaattisesti ajantasaisella tiedolla.

Säilytät datan samassa paikassa, selkeässä muodossa ja kaikkien saatavilla – milloin ja mistä tahansa
Enerity™ pienentää merkittävästi Excel-taulukoiden aiheuttamaa henkilöriskiä. Ratkaisu pitää tiedot ajan tasalla ja on asianomaisten saatavilla koko ajan. Enerityn käyttö vapauttaa myös resursseja taulukoiden ja laskentasovellusten ylläpidolta, ja näin aikaa jää enemmän itse työhön.

Ratkaisu on kehitetty ja kehittyy jatkuvasti vastaamaan aitoja asiakastarpeita
Enerity™ on kehitetty yhdessä sähköverkkoyhtiöiden kanssa niiden tarpeisiin. Kehitys myös jatkuu kaikkien käyttäjäyhtiöiden johdolla, jolloin ratkaisu vastaa koko ajan alan haasteisiin ja muutoksiin.

Lue lisää tai kysy asiantuntevalta tuotepäälliköltämme.

Jaakko Timonen

Tuotepäällikkö Jaakko Timonen