Suur-Savon Sähkö tarjoaa yritysasiakkailleen edistyksellistä asiakaspalvelua

12.5.2017 | Asiakkaat, Sähkönmyynti

Suur-Savon Sähkö tarjoaa yritysasiakkaille ja muille suurille sähkönkäyttäjille erilaisia sähkötuotteita asiakastarpeiden mukaan. Suur-Savon Sähkön tavoitteena on olla asiantunteva kumppani sekä tarjota asiakkailleen parhaita ja edullisia sähkötuotteita.

Tietokoura on toimittanut Suur-Savon Sähkölle palvelun, jolla Suur-Savon Sähkö voi raportoida asiakkailleen sähkönkäyttöön liittyviä tietoja. Tietokouran Enerity Aktiivinen Raportointi hakee asiakkaan hinta- ja kulutustiedot, muodostaa tietosisällöt sekä toimittaa nämä asiakkaalle halutulla digitaalisella kanavalla. Asiakas näkee omat toteutuneet sekä ennustetut kulutus- ja hintatietonsa ilman kirjautumista palveluun.

”Seuraamme aktiivisesti sähkömarkkinoita ja tarjoamme asiakkaillemme tuotteita, joiden avulla asiakkaamme hyötyvät sähkömarkkinoiden hintojen muutoksista. Pystymme Tietokouran toimittamalla Enerity™-laajennuksella näyttämään asiakkaillemme automaattisesti heidän sähkösalkkunsa tilanteen. Tämä parantaa entisestään palvelumme laatua sekä lisää toimintamme läpinäkyvyyttä asiakkaillemme”, toteaa yritysmyynnin myyntipäällikkö Marko Pikkarainen Suur-Savon Sähkö Oy:stä.

”Uskomme, että kaikilla toimialoilla hinta on kiinnostava tieto. Energia-ala on erityinen siinä mielessä, että lopputuotteen hinta vaihtelee tunneittain ja tulevaisuuden hinnasta käydään kauppaa koko ajan. Enerity auttaa tässä hinnan optimoinnissa ja tarjoaa markkinoiden parhaat ratkaisut tiedottaa hintamuutoksista ja hinnanmääräytymisestä myös loppuasiakkaalle. Parasta on se, että asiakkaan tiedottaminen saadaan automatisoitua, jolloin asiakkaita voidaan palvella entistä paremmin”, iloitsee myyntipäällikkö Markus Helvasto Tietokoura Oy:stä.