Tietokoura Oy ja Adato Energia Oy ovat sopineet Adaton suositun Sähkötohtori-palvelun uudistamisesta

6.6.2013 |

Sähkötohtori on netissä toimiva energianeuvoja, jonka avulla kuluttaja voi tutustua oman sähkönkulutuksensa muodostumiseen.

Kuluttaja voi tarkastella oman kotitaloutensa sähkönkäytön jakautumista eri laiteryhmiin ja verrata kulutusta muihin vastaavanlaisiin kotitalouksiin. Palvelu laskee myös sähkönkäytön kustannukset ja antaa säästövinkkejä. Sähkötohtorin löydät monen energiayhtiön verkkosivuilta.

Uusi palvelu tuo mukanaan kokonaan uudistetun käyttöliittymän, jota on aiempaa versiota huomattavasti helpompi käyttää. Palvelua voidaan käyttää myös mobiililaitteilla, kuten matkapuhelimella tai tablet-tietokoneella. Samalla Sähkötohtorin laskenta uudistetaan ja otetaan käyttöön uusimpien tutkimustulosten mukaiset laskentasäännöt. Uudistettu palvelu tulee asiakkaiden käyttöön syksyllä 2013.

Adato valitsi Tietokouran toteuttamaan Sähkötohtori-palvelun, koska Tietokouralla on osaamista ja näyttöä energiatoimialan ratkaisuiden toimittamisesta.

”Haluamme olla mukana kehittämässä energiayhtiöiden palveluita. Uskomme, että energiayhtiöt palvelevat yhä enenevissä määrin asiakkaitaan webissä ja sähköinen asiakasviestintä lisääntyy edelleen. Tietokoura panostaa ratkaisuihin, joissa tehostetaan asiakasviestintää ja hyödynnetään teknologiaa osana palveluprosesseja, mistä Sähkötohtori on loistava esimerkki. Tämänkaltaiset asiakaskohtaiset toteutukset ovat yksi Tietokouran vahvimmista osa-alueista valmiiden palvelutuotteiden lisäksi”, tuumii Markus Helvasto Tietokoura Oy:stä.