Tietokouran asiakastyytyväisyys parani

18.12.2018 | Enerity Solutions, Pääuutiset, Sähkönmyynti, Sähköverkko

Tietokoura toteutti marraskuussa jokavuotisen asiakastyytyväisyyskyselyn, mihin vastasi 34,5 prosenttia asiakkaistamme. Tyytyväisyys Enerity™ Sähkökauppa ja Enerity™ Asiakasviestit -ratkaisuihin, Tietokouran tarjoamiin tukipalveluihin sekä yhteydenpitoon asiakkaiden kanssa nousi hieman viime vuodesta. Kyselyn kokonaisarvosana asteikolla 4 – 10 pysyi samana, sen ollessa 8,5. Enerity™ Sähköverkko oli mukana kyselyssä ensimmäistä kertaa.

Positiivisessa palautteessa toistuivat asiakkaan toiveiden sekä tarpeiden kuunteleminen, ymmärtäminen ja huomiointi, panostus tuotekehitykseen, nopeus ja ketteryys, luotettavuus sekä joustavuus. Asiakkaat tunnistivat muutamia yksittäisiä kehityskohteita, jotka otamme jatkossa toiminnassamme huomioon. Olemme käyneet palautteen läpi ja keskustelleet keinoista, joilla pystymme parantamaan asiakastyytyväisyyttämme.

Toimitusjohtajan terveiset

Jorma Laukkanen

Perinteisen asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset ovat hieman viimevuotista paremmat, mutta meillä on silti matkaa sisäiseen tavoitteeseemme ”kiitettävä”. Sinänsä tavoite on haasteellinen, mutta mielestämme mahdollinen ja edelleen tavoitteemme. Kyselyssä meidän toimintamme tasoa verrattiin myös muihin IT-toimijoihin ja sen osalta voimme olla positiivisia, eli toimintamme suhteessa toisiin IT-toimijoihin sai keskiarvosanan 8,4, kun arvosana 7 oli ”samalla tasolla”. Matka jatkuu ja koitamme edelleen parantaa asiakastyytyväisyyttämme.

Vuosi on ollut kiireinen, liikevaihtomme kasvaa ja joukkomme on kasvanut nyt 18 hengen tiimiksi. Olemme erittäin tyytyväisiä että saavutamme kannattavan tuloksen. Vuosi 2018 oli kahdeksas perättäinen kannattavan kasvun uralla, vaikka teimme merkittävää tuotekehityspanostusta  Enerity™ Sähköverkko -ratkaisuun.

Kohta on aika rauhoittua joulun viettoon ja näin ollen omasta ja muiden Tietokouralaisten puolesta toivotan kaikille hyvää ja rauhaisaa joulunaikaa.

Jorma Laukkanen

 

Kiitämme saamastamme palautteesta! Lisätietoa asiakaspalautteesta saat halutessasi osoitteesta karita.tommola@tietokoura.com. Arvonnassa onnetar valitsi Hanna Aholaisen Kokkolan Energia Oy:stä ja Mika Matikaisen Järvi-Suomen Energia Oy:stä. Onnea voittajille!