BLOGTietoturva ja tietosuoja ovat tärkeitä meille sekä asiakkaillemme

19.6.2019 | Blogi, Enerity Solutions

Panostamme tietoturvaan ja tietosuojaan. Ne ovat tärkeitä asioita meille sekä asiakkaillemme. Tietoturvapäällikkö Joni Suomalainen vastaa yhtiömme tietoturvan kehittämisestä ja hallinnasta. Lue alta, kun Joni kertoo, miten tietoturva ja -suoja on huomioitu toiminnassamme.

Valmistauduimme lakimuutoksiin kehittämällä tietoturvan hallintajärjestelmän. Olemme tehneet organisaatiossamme tietoturvaan ja -suojaan liittyvät toimintaohjeet.  Nämä ohjeet on käyty läpi henkilöstömme kanssa ja pystymme täten tarjoamaan laadukkaampaa palvelua asiakkaillemme.  Olemme tehneet asiakkaillemme tietoturvapolitiikkamme mukaisesti suosituksia, joiden tarkoituksena on turvata palvelujemme toiminta.

Olemme tehneet sisäisiä auditointeja, minkä lisäksi olemme osallistuneet ulkoisiin auditointeihin. Minusta on ollut todella hienoa, että koko organisaatio ylintä johtoa myöten on ollut samalla aaltopituudella tietoturvan tärkeydestä ja että nämä asiat on otettu vakavasti huomioon organisaatiossamme. Olemme saaneetkin asiakkailtamme paljon positiivista palautetta tietoturva- ja tietosuoja-asioiden huomioimisessa ja kehittämisessä.

Enerity Solutions Oy:llä tullaan nyt ja jatkossa huolehtimaan siitä, että tietoturvallisuus ja henkilötietojen suoja toteutuvat. Pyrimme esimerkiksi huomioimaan jo järjestelmien kehitysvaiheessa mahdolliset niiden käyttöön kohdistuvat riskit ja näin varautumaan niiden ennaltaehkäisyyn.

 

Joni Suomalainen
Tietoturvapäällikkö Joni Suomalainen