Tunturiverkko Oy ja Enerity Solutions yhteistyöhön

26.2.2019 | Asiakkaat, Enerity Solutions, Sähköverkko

Tunturiverkko Oy ja Enerity Solutions ovat sopineet Enerity™ Sähköverkko -ratkaisun toimittamisesta Tunturiverkko Oy:lle. ”Vertailimme erilaisia ratkaisuja Sähköverkon siirtohinnoitteluun ja liiketoiminnan suunnitteluun. Muut selvityksessä olleet ratkaisut perustuivat kertaluonteiseen laskentaan ja konsultaatioon. Enerityllä pystymme jatkuvaan ja reaaliaikaiseen tietoon pohjautuvaan suunnitteluun ja näemme hinnoittelun vaikutukset sekä erilaiset skenaariot pitkälle tulevaisuuteen”, kertoo verkkoliiketoiminnan johtaja Tommi Koskinen Inergia-konsernista.

 

Tommi Koskinen Tommi Koskinen,
verkkoliiketoiminnan johtaja,
Tunturiverkko Oy,
tommi.koskinen@inergia.fi, puh. 040 164 7504

 

”Hienoa saada Tunturiverkko asiakkaaksemme! Tämä vahvistaa Enerity™ Sähköverkko -ratkaisumme asiakaskuntaa ja ratkaisun soveltuvuutta erikokoisille verkkoyhtiöille”, iloitsee myyntipäällikkö Mikko Paalumäki Enerity Solutions Oy:ltä.

Enerity™ Sähköverkko on vakioitu, kustannustehokas ratkaisu, joka vastaa moniin verkkoyhtiöiden toiminnassaan kohtaamiin haasteisiin. Ratkaisulla yhtiö hallitsee nykyisten ja uusien tariffien ja tariffirakenteiden suunnittelun sekä analysoinnin todellisiin ja ennakoituihin kustannuksiin perustuen. Enerity™ Sähköverkko sisältää myös ajantasaiseen tietoon pohjautuvan liiketoiminnan seurannan ja ennakoinnin sekä sallitun tuoton laskennan. 83 prosenttia sähköverkkoasiakkaistamme suosittelee meitä, lue lisää täältä.